Botanical mural

I was asked to decorate a round wall. The house is surrounded by nature, with a flowing river next to it.

The room, was an old garage renovated, is a beautiful open space, with massive windows that fill it with natural light all day long. The kitchen is in the same room ad has the bottom part in turqueise and top white.

The room is used as a play room during the day and a cinema at nights, to have meals, and meet friends.

I whent for a very harmonious colour palette, that blended into the room without popping out too much, I wanted it to blend in. At the same time, I wanted it to be a connecting element to let you into the kitche.
The pink comes from the background of a beautifull open cabinet. So, in the end, it blends perfectly with it’s surroundings.

The shapes where playfull and smoth adding some floral elements to it, but supper simple. not over doing it.

Here you have the results, everyone is pretty happy with it. 🙂

CATEGORY: Mural

CLIENT: Private house

DATE:  July 2020